Айс Запоріжжя
  • Продукція
    • Морозиво
    • Напівфабрикати
    • Фаст фуд
    • Торти-морозиво
    • Заморожені овочі
    • Заморожені ягоди
  • Послуги
    • Оренда складських приміщень
    • Продаж обладнання та транспорту
    • Вантажоперевезення. Логістика
  • Фірмова мережа
    • АЙС
    • Street House
    • Молочне подвір’я
  • Акції
  • Вакансії
  • Контакти
  • Русский

Напівфабрикати

Home Напівфабрикати

ПЕЛЬМЕШКІ

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат засипати в підсолений за смаком окріп (співвідношення води до напівфабрикатів 4:1).
  • Довести до кипіння та варити на слабкому вогні 4-7 хвилин до готовності. 
  • Подавати до столу з вершковим маслом, сметаною, соусами і приправами за смаком.

Час приготування може бути збільшено залежно від типу кухонних приладів.

ПЕЛЬМЕШКІ «КУРЯЧІ»

400 г / 900 ккал

Фарш: м`ясна сировина – 75% (м’ясо курки філе знежиловане – 45%, м’ясо курки знежиловане – 27%), цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений.

Тісто: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована.

ПЕЛЬМЕШКІ «ТЕЛЯЧІ»

400 г / 850 ккал

Фарш: м`ясна сировина – 75% (м’ясо телятини знежиловане – 47%, м’ясо яловичини знежиловане – 24%), цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений.

Тісто: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована.

ПЕЛЬМЕШКІ «ФІЛЕЙКИ»

400 г / 900 ккал

Фарш: м`ясна сировина – 75% (м’ясо курки філе знежиловане – 45%, м’ясо курки знежиловане – 27%), цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений.

Тісто: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, сік моркв`яний – 3%, сік з буряку – 3%, сік зі шпинату – 3%.

ПЕЛЬМЕШКІ «ДОМАШНІ»

400 г / 1400 ккал

Фарш: м`ясна сировина – 72% (м’ясо свинини знежиловане – 45%, м’ясо яловиче знежиловане – 27%), цибуля ріпчаста свіжа, сіль кухонна, цукор, перець чорний мелений.

Тісто: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована.

ВАРЕНИКИ СОЛОНІ

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат засипати в підсолений за смаком окріп (співвідношення води до напівфабрикатів 4:1).
  • Довести до кипіння та варити на слабкому вогні 4-7 хвилин після спливу при відкритій кришці до готовності.
  • Подавати до столу з вершковим маслом, сметаною.

Час приготування може бути збільшено залежно від типу кухонних приладів.

ВАРЕНИЧКИ З КАПУСТОЮ

400 г / 450 ккал

Начинка: овочі смажені – 84,6% (капуста білоголова свіжа – 73,6% цибуля ріпчаста свіжа – 10,6%, морква свіжа – 8,1%, томат свіжий – 7,4%), олія соняшникова рафінована дезодорована, цукор, сіль кухонна, перець чорний мелений.

Тістова оболонка: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована, сіль.

ВАРЕНИЧКИ З КАРТОПЛЕЮ ТА ЦИБУЛЕЮ

400 г / 650 ккал

Начинка: картопля варена – 84,5%, цибуля ріпчаста смажена, олія соняшникова рафінована дезодорована, сіль кухонна, перець чорний мелений.

Тістова оболонка: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована, сіль.

ВАРЕНИЧКИ З КАРТОПЛЕЮ ТА ГРИБАМИ

400 г / 850 ккал

Начинка: картопля варена – 42,2% гриби печериці смажені – 12%, цибуля ріпчаста смажена, олія соняшникова рафінована дезодорована, сіль кухонна, перець чорний мелений.

Тістова оболонка: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована, сіль.

ВАРЕНИЧКИ З КАРТОПЛЕЮ ТА ПЕЧІНКОЮ (свинна та куряча)

400 г / 800 ккал

Начинка: картопля варена – 59,8%, печінка свиняча варена – 16%, цибуля ріпчаста смажена, сіль кухонна, перець чорний мелений.

Тістова оболонка: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована, сіль.

ВАРЕНИЧКИ З СИРОМ КИСЛОМОЛОЧНИМ

400 г / 800 ккал

Начинка: сир кисломолочний – 75%, цукор – 16,8%, яйце, сіль кухонна, еврованілін.

Тістова оболонка: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована, сіль.

ВАРЕНИЧКИ З СИРОМ КИСЛОМОЛОЧНИМ ТА КРОПОМ

400 г / 850 ккал

Начинка: сир кисломолочний – 72%, кріп – 17,2%, яйце, сіль кухонна.

Тістова оболонка: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована, сіль.

ВАРЕНИКИ СОЛОДКІ

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат засипати в підсолений за смаком окріп (співвідношення води до напівфабрикатів 4:1).
  • Довести до кипіння та варити на слабкому вогні 4-7 хвилин після спливу при відкритій кришці до готовності.
  • Подавати до столу з вершковим маслом, сметаною.

Час приготування може бути збільшено залежно від типу кухонних приладів.

ВАРЕНИЧКИ З ВИШНЕЮ

400 г / 850 ккал

Начинка: вишня свіжоморожена без кісточки – 76%, цукор, борошно пшеничне вищого гатунку. 

Тістова оболонка: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована, сіль.

ВАРЕНИЧКИ З ОЖИНОЮ

400 г / 900 ккал

Начинка: ожина свіжоморожена – 59,8%, цукор, борошно пшеничне вищого сорту.

Тістова оболонка: борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, меланж яєчний, олія соняшникова рафінована, сіль.

НОВИНКА!

ПЕРЕЦЬ ФАРШИРОВАНИЙ (ПОЛОВИНКИ)

(Заморожений)

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат дістати з пакування.
  • Дефростувати при кімнитній температурі 10-15 хв, потім скласти одним шаром на деко, та додати заправку за смаком.
  • Подавати до столу гарячим.

Час приготування може бути збільшено залежно від типу кухонних приладів.

ГОЛУБЦІ

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат скласти у каструлю
  • Додати попередньо підготовлену овочеву заправку.
  • Тушкувати на слабкому вогні протягом 30-40 хв.

Час приготування може бути збільшено залежно від типу кухонних приладів.

НОВИНКА!

КОТЛЕТА КУРЯЧА

для бургерів

(Заморожена)

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат обсмажити до золотистої скоринки з обох сторін.
  • Покласти до попередньо підігрітої булочки для бургера, додати соуси та зелень, маринований огірок.
  • Можна споживати як окремий продукт, як  доповнення до другої страви.

Час приготування може бути збільшено залежно від типу кухонних приладів.

СИРНИЧКИ

(Заморожені з родзинками)

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат обсмажити до золотистої скоринки з обох сторін.
  • Подавати до столу з вершковим маслом, сметаною.

Час приготування може бути збільшено залежно від типу кухонних приладів.

Запіканка сирна 

(Заморожена)

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат потрібно розморозити 30 хв при кімнатній температурі, потім розігріти у мікрохвильовій печі протягом 3-5 хвилин.
  • Подавати до столу зі сметаною, джемом або як самостійна страва.

Запіканка з кисломолочним сиром та родзинками

165 г / 220 ккал

Склад: сир кисломолочний, яйце куряче, сметана, ізюм, цукор, сода, олія соняшникова, ваніль, манка.

Запіканка з кисломолочним сиром та курагою

165 г / 201,3 ккал

Склад: сир кисломолочний, манка, масло вершкове, цукор, курага, розпушувач тіста, ванілін.

НОВИНКА

Кіш -Лорен з ягідною начинкою

(Заморожена)

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат потрібно розморозити 30 хв при кімнатній температурі, потім розігріти у мікрохвильовій печі протягом 3-5 хвилин.

Кіш-Лорен з вишнею та вершковим соусом

165 г / 220 ккал

Склад: вершки 15%, яйце куряче,  цукор, сода, олія соняшникова, ваніль, манка, вишня свіжозаморожена.

Кіш-Лорен з ожиною та вершковим соусом

145 г / 193 ккал

Склад: ссметана 20%, манка, масло вершкове, цукор, ожина свіжозаморожена, розпушувач тіста, ванілін.

Кіш-Лорен з манго та ананасом з вершковим соусом

145 г / 193 ккал

Склад: сметана 20%, манка, масло вершкове, цукор, манго свіжозаморожений, ананас свіжозаморожений, розпушувач тіста, ванілін.

НОВИНКА!

Кіш -Лорен 

(Заморожений)

Спосіб приготування:

  • Заморожений напівфабрикат потрібно розморозити 30 хв при кімнатній температурі, потім розігріти у мікрохвильовій печі протягом 3-5 хвилин.

Кіш-Лорен з сиром моцарелла

165 г / 220 ккал

Склад: вершки 15%, яйце куряче,  сіль,  сода, олія соняшникова, манка, сир моцарелла, сир кисломолочний.

Кіш-Лорен “Жульєн”

145 г / 193 ккал

Склад: сметана 20%, манка, масло вершкове, цукор,гриби гриль, куряче філе гриль, майонез, сир Російський твердий.

Кіш-Лорен з свининою по-французьки

165 г / 193 ккал

Склад: сметана 20%, мука, олія соняшниколва, сіль, свинина, томати, сир Росйійський.

Для купівлі в роздріб

Купівля товару в роздріб здійснюється у фірмовій мережі

Для закупівель оптом

З питань оптових закупівель, партнерства і консультації зв’яжіться з нами

ЗВ'ЯЗОК

Айс Запоріжжя

Продукція
Послуги
Про компанію

Фірмова мережа

Айс
Street house
Молочне подвір’я

Зв’язатися

Контакти
Instagram
Facebook

© 2018 Усі права захищені. ТОВ "Айс Запоріжжя"